Despre Noi

Navigatii Auto Dedicate incepea activitatea in urma cu 5 ani ca si colaborator in montajul de echipamente auto iar in scurt timp am trecut si la comercializarea acestora in mediul online.

Experienta, seriozitatea si clientii multumiti sunt cuvintele care ne definesc si ne caracterizeaza.

Un sistem de navigatie si multimedia disponibil in cele mai noi modele auto (fie ca este vorba de Dacia, BMW, Skoda, Wv, Seat sau Ford) cuprinde radio, USB si priza jack, Bluetooth si sistem de navigatie integrat de cele mai multe ori cu touch screen (cu diagonala ecranului de bord de 15-22 cm). Din pagina de meniu pot fi accesate cu usurinta cele sase functii esentiale: radio, multimedia, telefon, harta, sistem de navigatie, reglaje ale masinii.

Tot mai multe masini vin din fabrica cu unitati multimedia cu diverse sisteme de inalta tehnologie. Insa cine nu are din fabrica un asa sistem care costa destul de mult, poate apela la o platforma aftermarket.

Firma noastra comercializeaza navigatii dedicate pentru fiecare masina in parte (toate aparatele dedicate se integreaza perfect cu forma si culoarea bordului, cu comenzile masinii de oprire, pornire, intensitate lumini si comenzile originale de pe volan)

Unele modele comercializate pot prelua informatiile de pe CAN bus-ul masinii, adica controlarea climei direct din aceste aparate, afisarea senzorilor de parcare originali, date de la computer-ul de bord: temperatura, consum, voltaj baterie, km parcursi, autonomia masinii etc. In plus, conducatorul auto poate folosi sistemul de navigatie si pentru a afla informatii despre traseul pe care il parcurge (cu o conexiune la internet, bineinteles), despre starea vremii si altele.